Een paar uurtjes van uw tijd, maken voor onze cliënten het verschil!

Een mooi concert bijwonen, een gezellig middagje weg of even een frisse neus halen met een stevige wandeling of fietstocht. Terwijl de gedreven medewerkers van Sjaloom Zorg onze cliënten professioneel ondersteunen en zorg bieden, zijn er tal van activiteiten die enkel opgepakt kunnen worden door mantelzorgers en vrijwilligers. Momenteel zoeken wij nog geïnteresseerden die een paar uurtjes per maand de tijd hebben om extra activiteiten met onze cliënten te doen.

 

Vrijwilligersbeleid

Vrijwilligers zijn mensen die onbetaald en vrijwillig werkzaamheden verrichten in georganiseerd verband. Dat doen zij voor anderen die zorg en ondersteuning nodig hebben en met wie zij – bij de start – geen persoonlijke relatie hebben. Sjaloom Zorg hecht zeer veel waarde aan vrijwilligerswerk. Klik hier voor ons vrijwilligersbeleid.

Vrijwillige functies

Houtbewerkers

Bekijk vacature
Tholen
Als vrijwilliger bij de houtbewerking gaat u samen met cliënten aan de slag […]

Gastvrouw/gastheer voor De Vrije Veste

Bekijk vacature
Stad a/h Haringvliet
Wij zijn op zoek naar een gastvrouw/ gastheer. De inhoud van deze vrijwilligersfunctie […]

Gastvrouw/gastheer voor De Stove

Bekijk vacature
Sommelsdijk
Gastvrouw / gastheer: voor locatie De Stove in Sommelsdijk zijn we op zoek […]

Vrijwilligers voor tuinonderhoud

Bekijk vacature
Tholen
Tuinonderhoud: voor woonlocatie Smalstad XL in Tholen zijn we op zoek naar een […]

Chauffeur voor vervoer van en naar de dagbesteding

Bekijk vacature
Tholen
In deze functie brengt u cliënten met een 9-persoonsbusje ‘s morgens van hun […]

Sjaloom Zorg is een protestantschristelijke regionale netwerkorganisatie die woonruimte, begeleiding, hulp en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke, psychiatrische, N.A.H. en/of lichamelijke beperking en anderen die zorg behoeven. Sjaloom Zorg staat naast mensen op basis van een christelijke levensvisie.

 

 

Wilt u vrijwilligerswerk doen, maar staat er niets tussen wat u echt aanspreekt? Neem dan contact met mij op, zodat ik op zoek kan naar een leuke vrijwilligersfunctie. Als vrijwilliger maakt u deel uit van het vrijwilligersteam van Sjaloom Zorg. Dit betekent dat er activiteiten georganiseerd worden, daarnaast is er ook mogelijkheid tot deelname aan cursussen en workshops (EHBO, reanimatie etc.)

Bij interesse in onze vrijwilligersvacatures kunt u altijd contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Lizette Kersbergen, e-mail l.kersbergen@sjaloomzorg.nl of T. 0187-609400

Verhalen van vrijwilligers