Kan jij goed luisteren, enthousiasmeren en motiveren? Begeleid jij liefdevol, warmhartig en met passie? Lees dan zeker even door!

Functie:
De Vyver in Ouddorp is een van de nieuwste woonvoorzieningen van Sjaloom Zorg. Hier wonen 26 mensen met een beperking zo zelfstandig mogelijk. Waar nodig krijgen zij begeleiding en ondersteuning van de begeleiders. Hoe de zorgvraag eruit ziet, is dus voor iedere bewoner weer anders. Dat maakt ook het werk ontzettend afwisselend. Maar één ding staat altijd voorop: de allerbeste kwaliteit van leven én zorg voor onze cliënten.
Per 1 januari 2022 komt er een plekje vrij in het team voor een persoonlijk begeleider (wij noemen dit een zorgkundige coach) voor 32 uur per week.

Je hebt:
• een gerichte zorgopleiding op mbo 4-niveau (hbo-diploma is een pre)
• affiniteit met onze bewoners
• goede computervaardigheden (i.v.m. rapporteren in een elektronisch cliëntendossier)

Wij bieden:
• een baan bij een van de Beste Werkgevers 2019-2020
• een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract
• salaris conform Gehandicaptenzorg (FWG40-FWG45)
• leuke collegas en bewoners

Heb je vragen?
Voor meer indormatie bel je met Corrie de Boed, Regiomanager, 0657227725, of Conny Berkenbosch, Regiomanager, 0610003667

Word jij onze nieuwe collega?
Interesse? Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk 13 december naar ons toe.

Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passie, liefdevol en warmhartigheid zijn de kernwaarden van onze organisatie.

U kunt nog tot 13 december 2021 solliciteren.

Direct solliciteren!
Lees onze Privacyverklaring voor sollicitanten.
« Terug naar vacatures