Als assistent begeleider, wij noemen dit assistent zorgkundige, ben je de oren en ogen van de woonlocatie. Jij zorgt dat alles vlekkeloos verloopt op de voorziening en helpt de bewoners het allerbeste uit iedere dag te halen.

Wat ga je doen?
Samen met jouw collegas bied jij structuur, een luisterend oor en hoogwaardige begeleiding. Als team straal je onze christelijke kernwaarden (liefdevol, passie en warmhartigheid) uit naar de bewoners. De Westplaat telt 25 bewoners. Hun begeleidingsvragen lopen uiteen van bijna zelfstandig tot afhankelijk van dagelijkse zorg en begeleiding.
Als assistent begeleider krijg je aansturing van de zorgkundige coach en verzorg je uiteenlopende taken; zoals het ondersteunen van cliënten, contact met huisartsen, bestellen van boodschappen en HACCP-controle.
Je draait mee in het teamrooster, wat betekent dat je om het weekend vrij bent.
In de ochtenden is het redelijk druk op de locatie, wegens bewoners die opstaan en ontbijten of juist thuiskomen en lunchen. Je bent daarom vooral tussen 07.00 en 13.00 uur beschikbaar.

Wie ben jij?
Je hebt een zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo 3-niveau
Je kan goed signaleren en bent een teamspeler
Je houdt ervan om sámen met de cliënt en zijn vertegenwoordiger na te denken over de beste kwaliteit van zorg
Je bent een echte aanpakker en iemand die sfeer kan (over)brengen/aanvoelen
Je bent leergierig, flexibel en hebt een proactieve werkhouding

Wat bieden wij?
Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 30 (afhankelijk van opleiding en ervaring)
Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband
Een fijne werkplek met lieve, professionele collega’s
Een baan met veel uitdagingen en kansen om jezelf verder te ontwikkelen

Heb je vragen?
Neem contact op met regiomanager Gerdie Schellevis: 06-48371353. Zij wordt tijdens haar vakantie vervangen door regiomanager Arianne Ligtendag: 06-57223580.
We nodigen je graag uit om voorafgaand aan een sollicitatiegesprek sfeer te komen proeven. Zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze woonvorm verloopt.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar jouw reactie. Vul hiervoor snel het online sollicitatieformulier in op onze site!

Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passie, liefdevol en warmhartigheid zijn de kernwaarden van onze organisatie.