Bestenwaerd is een van onze nieuwste en grootste locaties in Dirksland. Wegens uitbreiding van onze interne dagbesteding zijn wij op zoek naar een bevlogen activiteitenbegeleider. Zorg jij met jouw enthousiasme en creatieve ideeën altijd dat cliënten het beste uit hun dag halen? Solliciteer dan zeker op deze vacature!

Wat ga je doen?
Als activiteitenbegeleider weet jij als geen ander de bewoners te stimuleren om hun talenten te ontwikkelen en te behouden. Wat daar voor nodig is, is per cliënt anders. Je vindt het een uitdaging om, met jouw kennis en creativiteit, de juiste tools in te zetten. Alles draait om zinvolle dagbesteding in een kleinschalige, warme setting.
Deze reguliere dagbesteding is een nieuwe dienst voor onze cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en vormt een tweede groep op Bestenwaerd. De eerste groep bestaat uit mensen met een ernstig meervoudige beperking. Als activiteitenbegeleider zal je hoofdtaak op de tweede, nieuwe groep liggen, maar het kan voorkomen dat je ook gevraagd wordt om op beide groepen te werken.

Wie ben jij?

• Je bent creatief en hebt geduld
• Je kan je helemaal vinden in onze kernwaarden liefdevol, passie en warmhartigheid
• Je hebt een zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau
• Je kan goed signaleren en werkt graag zelfstandig
• Je bent een teamspeler
• Je bent iemand die sfeer kan (over)brengen/aanvoelen
• Je houdt ervan om te werken met humor
• Je bent leergierig en hebt een proactieve en flexibele werkhouding

Wat bieden wij?
Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FWG40: afhankelijk van opleiding en ervaring)
Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband
Een fijne, splinternieuwe werkplek met topcollegas
Een baan met veel uitdagingen en kansen om jezelf verder te ontwikkelen

Heb je vragen?
Neem contact op met regiomanager Conny Berkenbosch: c.berkenbosch@sjaloomzorg.nl
We nodigen je graag uit om • voorafgaand aan een sollicitatiegesprek • sfeer te komen proeven. Zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op de dagbesteding eruit ziet.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar jouw reactie. Vul hiervoor snel het online sollicitatieformulier in!

Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passie, liefdevol en warmhartigheid zijn de kernwaarden van onze organisatie.