Sjaloom Zorg biedt, naast 24 uurs woonbegeleiding en dagbesteding, begeleiding bij mensen thuis. Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar een nieuwe collega in Zeeland! Als ambulant begeleider ben je graag op pad en kan je snel schakelen. De zorgvragen van deze cliënten zijn namelijk heel divers en daar horen verschillende methodieken bij.

Wat ga je doen?

Als ambulant begeleider help je mensen thuis (of op een andere afgesproken locatie) bij hun begeleidingsvragen. De cliënten zijn mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking die zelfstandig wonen. Dat is mooi, dankbaar werk en kent ook zijn uitdagingen. Het is belangrijk dat je goed weet om te gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag en verslavingsproblematiek. Uiteraard kan je altijd sparren met collega’s of de regiomanager.
Jouw werkgebied wordt regio Zeeland. Het kantoor zit gevestigd in ons arbeidstrainingscentrum Scheldestromen in Kapelle, maar je zal ook veel actief zijn in de gemeente Tholen. Daar vinden ook de overlegmomenten plaats. Ook (nieuwe) cliënten in Schouwen-Duiveland kunnen een beroep op jou doen.

Wie ben jij?

• Je hebt een zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau afgerond (hbo is een grote pre en betekent een hogere salarisschaal: FWG45 i.p.v. FWG40)
• Gezien de reisafstanden ben je bij voorkeur in het bezit van een auto• of motorrijbewijs
• Je beschikt over goede computervaardigheden (in verband metrapportages in het elektronisch cliëntendossier)
• Je houdt van een dynamische werkomgeving
• Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een teamspeler
• Je staat stevig in de schoenen
• Je bent iemand die onze kernwaarden: passie, liefdevol en warmhartigheid omarmt

Wat bieden wij?
Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FW40-45 afhankelijk van opleiding)
Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband
Een uitdagende baan met leuke collegas en cliënten

Heb je vragen?
Wil je meer informatie of een dagje meelopen om een goede indruk te krijgen van de werkzaamheden?
Neem contact op met regiomanager Arianne Ligtendag: a.ligtendag@sjaloomzorg.nl, T. 06-57223580.

Je kan ook de korte video kijken waarin een ambulante begeleider haar werk op Goeree-Overflakkee uitlegt:https://youtu.be/lpufLE-mp_U

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 4 juli 2022.

Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie en sluiten daarbij niemand uit. Passie, liefdevol en warmhartigheid zijn immers de kernwaarden van onze organisatie!