Ik wil werken in de zorg

Werken bij Sjaloom Zorg betekent afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen en/of specialiseren. We zijn op zoek naar gedreven mensen die zich voor onze cliënten willen inzetten als werknemer, vrijwilliger of stagiair.

Bij ons staat de vraag van de cliënt en zijn kwaliteit van leven centraal. De mensen geven zelf aan wat zij willen. Als medewerker help je hen om op een waardevolle manier deel te nemen aan de samenleving. Het ontwikkelen en op kracht houden van een sociaal netwerk rond cliënten vormt hierbij een grote rol.

Het zorgaanbod van Sjaloom Zorg is door de gevarieerde cliëntendoelgroepen en ondersteuningsvragen zeer breed. We bieden ondersteuning op het gebied van wonen, werk en vrije tijd op 23 verschillende locaties in Goeree-Overflakkee en Zeeland. Alle zorg wordt geboden op basis van een christelijke levensvisie. Dat betekent dat niemand wordt uitgesloten. Wel wordt verwacht dat alle medewerkers de protestants-christelijke identiteit van onze organisatie respecteren en een positieve bijdrage leveren aan de instandhouding van onze cultuur.

Werken bij Sjaloom Zorg

Lees onze Privacyverklaring voor sollicitanten.

Onze vacatures

Gedragswetenschapper

Bekijk vacature
24-32 uur
Ter versterking van onze afdeling gedragswetenschappers zoeken wij een veelzijdige gedragswetenschapper m/v.

Oproepkrachten of tijdelijk dienstverband

Bekijk vacature
0 uur
Houd jij niet van stilzitten? Mooi, want dan kan jij bij ons aan de slag! Sjaloom Zorg zoekt enthousiaste vakantie- en oproepkrachten die, met name in de zomerperiode, onze vaste medewerkers hun welverdiende break gunnen.

Open sollicitatie voor een vast contract (uren in overleg bespreekbaar)

Bekijk vacature
uur
Ook als er geen vacature open staat, gaan wij graag met jou in gesprek. We zijn namelijk altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste nieuwe collega's. Twijfel je of een functie bij je past? Dan kan je altijd een keertje meelopen of meer informatie vragen.

Interieurverzorger (invalmedewerker)

Bekijk vacature
0 uur
Heb jij een opgeruimd karakter én houd je van schoonmaken? Dan ben jij de interieurverzorger op invalbasis die wij zoeken voor Westplaat in Sommelsdijk!

Persoonlijk begeleider De Stove

Bekijk vacature
28 uur
Sjaloom Zorg werkt vanuit de kernwaarden passie, liefdevol en warmhartigheid. Herken jij je als zorgprofessional in die woorden? Dan ben jij mogelijk de persoonlijk begeleider (wij noemen dat zorgkundige coach) die wij zoeken voor woonlocatie De Stove in Sommelsdijk. Lees vooral verder!

Persoonlijk begeleider Sint-Annaland

Bekijk vacature
32 uur
Soms kom je op plekken waar je je meteen thuis voelt. De Kaoie in Sint-Annaland ís absoluut zo'n locatie. En dat kan jouw toekomstige werkplek worden! We zijn namelijk op zoek naar gedreven en betrokken persoonlijk begeleiders.

Interieurverzorgster ambulant

Bekijk vacature
10 uur
Ambulante begeleiding helpt mensen zo zelfstandig mogelijk wonen in hun eigen huis. Schoonmaak is daar een belangrijk onderdeel van. Voor uitbreiding van ons ambulante team op Goeree-Overflakkee zoeken wij een enthousiaste interieurverzorgster die van aanpakken weet.

((Assistent) persoonlijk begeleider voor zorg en begeleidingsgroepen Bestenwaerd

Bekijk vacature
16-24/28 uur
We gaan ons team op Bestenwaerd uitbreiden! Daarom zoeken wij begeleiders en assistent-begeleiders (wij noemen dat zorgkundige coaches en assistent zorgkundigen) die met ons de allerbeste zorg willen geven aan de bewoners. Liefdevolle begeleiding met passie en warmhartigheid. Klinkt dat goed in de oren? Lees dan zeker verder!

Persoonlijk begeleider (niveau 4 en 5) De Vyver

Bekijk vacature
32 uur
Binnen Sjaloom Zorg krijg je de ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Een van onze medewerkers maakt daarom de switch naar een van onze andere locaties. Zijn kans biedt jou ook een mooie mogelijkheid! We zijn daardoor namelijk op zoek naar een gedreven zorgprofessional die de bewoners van De Vyver de allerbeste zorg wil en kan geven.

Persoonlijk begeleider Mauritshof

Bekijk vacature
18 tot 24 uur
"Ik ken iedereen hier. Het is erg fijn om hier te wonen", reageert een bewoner in het cliënttevredenheidsonderzoek over Mauritshof. Houd jij ervan om dat gevoel onder bewoners te behouden, verder uit te dragen én hen tegelijkertijd te motiveren om het beste uit iedere dag te halen? Dan ben jij de begeleider die wij zoeken!

Assistent-begeleider Mauritshof

Bekijk vacature
18 uur
Doorontwikkelen op je eigen locatie, hoe mooi is dat? Je leert nieuwe vaardigheden én groeit als zorgprofessional. Die kans pakte een teamlid van woonlocatie Mauritshof dan ook met beide handen aan. En zo kunnen wij jou deze mooie parttime functie als assistent-begeleider aanbieden!

Beste Werkgever

Stichting Sjaloom Zorg is in 2019 bekroond met het keurmerk Beste Werkgever. Medewerkers raden Sjaloom Zorg als werkgever aan bij anderen. Hierop scoorden wij een 10,1. Het landelijk gemiddelde ligt op 2,9. Medewerkers zijn trots op hun werk: 8,4. Qua werkgeverschap behaalt Sjaloom Zorg een 7,38. Tevreden zijn over het werk (7,8), waardering door Sjaloom Zorg (7,0) en de kans om dingen te doen waar je goed in bent (7,7) zijn verder punten waarop de organisatie hoger scoort dan het landelijke gemiddelde.