Ik wil werken in de zorg

Werken bij Sjaloom Zorg betekent afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen en/of specialiseren. We zijn op zoek naar gedreven mensen die zich voor onze cliënten willen inzetten als werknemer, vrijwilliger of stagiair.

Bij ons staat de vraag van de cliënt en zijn kwaliteit van leven centraal. De mensen geven zelf aan wat zij willen. Als medewerker help je hen om op een waardevolle manier deel te nemen aan de samenleving. Het ontwikkelen en op kracht houden van een sociaal netwerk rond cliënten vormt hierbij een grote rol.

Het zorgaanbod van Sjaloom Zorg is door de gevarieerde cliëntendoelgroepen en ondersteuningsvragen zeer breed. We bieden ondersteuning op het gebied van wonen, werk en vrije tijd op 17 verschillende locaties in Goeree-Overflakkee en Zeeland. Alle zorg wordt geboden op basis van een christelijke levensvisie. Dat betekent dat niemand wordt uitgesloten. Wel wordt verwacht dat alle medewerkers de protestants-christelijke identiteit van onze organisatie respecteren en een positieve bijdrage leveren aan de instandhouding van onze cultuur.

Werken bij Sjaloom Zorg

Lees onze Privacyverklaring voor sollicitanten.

Onze vacatures

Stuur een open sollicitatie

Bekijk vacature
Goeree-Overflakkee,Tholen, Schouwen-Duiveland | 0-36 uur
Staat er op dit moment geen (passende) vacature open? Dan kan je natuurlijk […]

Beste Werkgever

Stichting Sjaloom Zorg is in 2019 bekroond met het keurmerk Beste Werkgever. Medewerkers raden Sjaloom Zorg als werkgever aan bij anderen. Hierop scoorden wij een 10,1. Het landelijk gemiddelde ligt op 2,9. Medewerkers zijn trots op hun werk: 8,4. Qua werkgeverschap behaalt Sjaloom Zorg een 7,38. Tevreden zijn over het werk (7,8), waardering door Sjaloom Zorg (7,0) en de kans om dingen te doen waar je goed in bent (7,7) zijn verder punten waarop de organisatie hoger scoort dan het landelijke gemiddelde.