Ik wil werken in de zorg

Werken bij Sjaloom Zorg betekent afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen en/of specialiseren. We zijn op zoek naar gedreven mensen die zich voor onze cliënten willen inzetten als werknemer, vrijwilliger of stagiair.

Bij ons staat de vraag van de cliënt en zijn kwaliteit van leven centraal. De mensen geven zelf aan wat zij willen. Als medewerker help je hen om op een waardevolle manier deel te nemen aan de samenleving. Het ontwikkelen en op kracht houden van een sociaal netwerk rond cliënten vormt hierbij een grote rol.

Het zorgaanbod van Sjaloom Zorg is door de gevarieerde cliëntendoelgroepen en ondersteuningsvragen zeer breed. We bieden ondersteuning op het gebied van wonen, werk en vrije tijd op 23 verschillende locaties in Goeree-Overflakkee en Zeeland. Alle zorg wordt geboden op basis van een christelijke levensvisie. Dat betekent dat niemand wordt uitgesloten. Wel wordt verwacht dat alle medewerkers de protestants-christelijke identiteit van onze organisatie respecteren en een positieve bijdrage leveren aan de instandhouding van onze cultuur.

Werken bij Sjaloom Zorg

Lees onze Privacyverklaring voor sollicitanten.

Onze vacatures

Oproepkrachten of tijdelijk dienstverband

Bekijk vacature
0 uur
Houd jij niet van stilzitten? Mooi, want dan kan jij bij ons aan de slag! Sjaloom Zorg zoekt enthousiaste vakantie- en oproepkrachten die, met name in de zomerperiode, onze vaste medewerkers hun welverdiende break gunnen.

Open sollicitatie voor een vast contract (uren in overleg bespreekbaar)

Bekijk vacature
uur
Ook als er geen vacature open staat, gaan wij graag met jou in gesprek. We zijn namelijk altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste nieuwe collega's. Twijfel je of een functie bij je past? Dan kan je altijd een keertje meelopen of meer informatie vragen.

Persoonlijk begeleider De Kaoie (inval)

Bekijk vacature
0 uur
Wil jij als zorgprofessional graag werken op één woonlocatie, maar niet standaard meedraaien in het rooster? De functie vaninval-persoonlijk begeleider bij De Kaoie in Sint-Annalandis jou dan op het lijf geschreven! Je kunt zo een band opbouwen met de bewoners, maar met behoud van de gewenste flexibele werkuren.

Begeleider intensieve zorg (niveau 4-5)

Bekijk vacature
18 uur
"Die twinkeling in zijn ogen, daar doe je het voor". Wij zoeken (tijdelijk) een gedreven zorgprofessional voor onze kleinschalige EMB-groep op Bestenwaerd. Heb jij grote affiniteit met mensen met een ernstig meervoudige beperking? Heb je ervaring met o.a. het geven van sondevoeding én in het bezit van een zorggerelateerd diploma op minimaal niveau 4 of 5? Klik dan snel op de sollicitatieknop op onze vacaturepagina.

Nachtzorg Bestenwaerd

Bekijk vacature
16 uur
Ben jij een echte nachtbraker en in het bezit van een zorgdiploma? Lees dan snel meer over onze vacature Nachtzorg bij Bestenwaerd in Dirksland!

Psycholoog/orthopedagoog

Bekijk vacature
in overleg uur
Als orthopedagoog of basispsycholoog heb jij een mediërende en adviserende rol binnen onze stichting. Je zorgt feitelijk dat mensen elkaar beter leren begrijpen (psycho-educatie aan medewerkers, cliënten en vertegenwoordigers) en dat er goed ingespeeld kan worden op de behoeften van onze 600 cliënten.

Interieurverzorgster De Vlinderduin

Bekijk vacature
7 uur
Ben jij degene die 's ochtends vroeg het zonnetje in huis is? Heb je een klik met mensen met een beperking en weet jij altijd wel een glimlach op iemands gezicht te toveren? Reageer dan snel op onze functie voor huismeester/interieurverzorger bij De Vlinderduin in Burgh-Haamstede!

Toegepast psycholoog

Bekijk vacature
n.o.t.k. uur
Ben jij onlangs afgestudeerd als toegepast psycholoog of zoek je een nieuwe uitdaging in de zorg waar je écht het verschil kan maken? Dan is deze vacature voor jou! Als toegepast psycholoog verricht jij bij Sjaloom Zorg psychodiagnostische werkzaamheden en draag jij bij aan de beste kwaliteit van zorg voor onze 600 cliënten.

Persoonlijk begeleider wonen Bestenwaerd

Bekijk vacature
24 uur
Weet jij hulpvragen van mensen met een verstandelijke beperking moeiteloos te begrijpen én te vertalen? Denk jij graag in mogelijkheden, oplossingen en kansen om het beste uit iedere dag te halen? Dan ben jij zeker de persoonlijk begeleider die wij zoeken ter uitbreiding van ons team op Bestenwaerd in Dirksland.

Activiteitenbegeleider De Waaje

Bekijk vacature
16 uur
Ben jij een creatieve, enthousiaste activiteitenbegeleider die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Toeval bestaat niet! Wij breiden namelijk op dit moment ons team van dagbesteding De Waaje in Sint-Annaland uit en zoeken jou.

Interieurverzorgster (schoonmaak) regio Zeeland

Bekijk vacature
12 uur
Ambulante begeleiding helpt mensen zo zelfstandig mogelijk wonen in hun eigen huis. Schoonmaak is daar een belangrijk onderdeel van. Voor uitbreiding van ons ambulante team in Zeeland zoeken wij enthousiaste interieurverzorgsters die van aanpakken weet.

Coördinerend HBO verpleegkundige somatiek

Bekijk vacature
32 uur
Wegens aankomend zwangerschapsverlof van onze collega zoeken wij een coördinerend verpleegkundige - hbo - somatiek. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het regisseren en coördineren van complexe somatische zorgvragen van cliënten met een verstandelijke beperking. De tijdelijke vervanging geldt van juni tot en met november. Echter, we willen ons zorgexpertiseteam nog verder uitbreiden, dus er is zeker toekomstperspectief na die periode! Onze voorkeur gaat uit naar iemand die 32 uur per week beschikbaar is, maar minder uren is bespreekbaar.

Persoonlijk begeleider wonen

Bekijk vacature
18 uur
Bied jij graag sturing en begeleiding aan mensen met een beperking? Verzorg je liever of heb je het beide in je? Dan is de functie als Persoonlijk begeleider bij Bestenwaerd jou op het lijf geschreven!

Beste Werkgever

Stichting Sjaloom Zorg is in 2019 bekroond met het keurmerk Beste Werkgever. Medewerkers raden Sjaloom Zorg als werkgever aan bij anderen. Hierop scoorden wij een 10,1. Het landelijk gemiddelde ligt op 2,9. Medewerkers zijn trots op hun werk: 8,4. Qua werkgeverschap behaalt Sjaloom Zorg een 7,38. Tevreden zijn over het werk (7,8), waardering door Sjaloom Zorg (7,0) en de kans om dingen te doen waar je goed in bent (7,7) zijn verder punten waarop de organisatie hoger scoort dan het landelijke gemiddelde.