Ik wil werken in de zorg

Werken bij Sjaloom Zorg betekent afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen en/of specialiseren. We zijn op zoek naar gedreven mensen die zich voor onze cliënten willen inzetten als werknemer, vrijwilliger of stagiair.

Bij ons staat de vraag van de cliënt en zijn kwaliteit van leven centraal. De mensen geven zelf aan wat zij willen. Als medewerker help je hen om op een waardevolle manier deel te nemen aan de samenleving. Het ontwikkelen en op kracht houden van een sociaal netwerk rond cliënten vormt hierbij een grote rol.

Het zorgaanbod van Sjaloom Zorg is door de gevarieerde cliëntendoelgroepen en ondersteuningsvragen zeer breed. We bieden ondersteuning op het gebied van wonen, werk en vrije tijd op 23 verschillende locaties in Goeree-Overflakkee en Zeeland. Alle zorg wordt geboden op basis van een christelijke levensvisie. Dat betekent dat niemand wordt uitgesloten. Wel wordt verwacht dat alle medewerkers de protestants-christelijke identiteit van onze organisatie respecteren en een positieve bijdrage leveren aan de instandhouding van onze cultuur.

Werken bij Sjaloom Zorg

Lees onze Privacyverklaring voor sollicitanten.

Onze vacatures

Gedragswetenschapper

Bekijk vacature
24-32 uur
Ter versterking van onze afdeling gedragswetenschappers zoeken wij een veelzijdige gedragswetenschapper m/v.

Zorgkundige coach Souburg

Bekijk vacature
24 uur
Deze locatie in Oost-Souburg heeft een iets andere constructie dan de meeste locaties van Sjaloom Zorg. Gewoon Wonen is namelijk een kleinschalig ouderinitiatief, waarbij de professionele begeleidingwordt geleverd door Sjaloom Zorg. De ouders kiezen voor onze zorgprofessionals, wegens onder meer onze christelijke kernwaarden passie, liefdevol en warmhartigheid. Als team straal je dit ook uit naar de bewoners.

INTERN: zorgkundige specialist Smalstad XL

Bekijk vacature
8 uur
INTERNE VACATURE. U wordt niet opgenomen in het sollicitatieproces als u niet werkzaam bent bij Sjaloom Zorg.

Zorgkundige coach de Kaoie

Bekijk vacature
20 uur
Je gaat als woonbegeleider (wij noemen dat zorgkundig coach binnen Sjaloom Zorg) aan de slag op De Kaoie in Sint-Annaland. Het betreft een tijdelijke functie wegens zwangerschapsverlof van een van onze collega's. Je bent beschikbaar van 5maart tot en met eind september 2022. Je hebt er dus geen problemen mee omin de zomervakantie door te werken.

Activiteiten begeleider Scheldestromen

Bekijk vacature
16-24 uur
Begeleiden gebeurt bij Sjaloom Zorg liefdevol, warmhartig en met passie. Als activiteitenbegeleider weet jij precies wat dat inhoudt. Je steekt dan ook graag je handen uit de mouwen op ATC Scheldestromen. Het werkcentrum van Sjaloom Zorg waar jij ontwikkelingsgerichte dagbesteding gaat geven aan mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt.

Front office manager

Bekijk vacature
32 uur
Jij bent een spontane dienstverlener die graag meedraait op alle niveaus binnen Sjaloom Zorg. Als Front office manager heb je intensief contact metde Raad van Bestuur, deregiomanagers en andere collegas, maar ook met cliënten en/of hun vertegenwoordigers. Een baan volop afwisseling, zelfstandigheidén uitdaging.

Regiomanager

Bekijk vacature
32 uur
Je bent, samen met vijf collegas, verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van onze (zorg)professionals. Op inspirerende wijze geef je leiding aan de teams die onder jouw resultaatverantwoordelijke eenheid vallen. Je krijgt energie van het oplossen van problemen en het verbeteren van processen. Alles staat daarbij in het teken van de allerbeste zorg voor onze cliënten en de fijnste werkomgeving voor onze medewerkers.

Beste Werkgever

Stichting Sjaloom Zorg is in 2019 bekroond met het keurmerk Beste Werkgever. Medewerkers raden Sjaloom Zorg als werkgever aan bij anderen. Hierop scoorden wij een 10,1. Het landelijk gemiddelde ligt op 2,9. Medewerkers zijn trots op hun werk: 8,4. Qua werkgeverschap behaalt Sjaloom Zorg een 7,38. Tevreden zijn over het werk (7,8), waardering door Sjaloom Zorg (7,0) en de kans om dingen te doen waar je goed in bent (7,7) zijn verder punten waarop de organisatie hoger scoort dan het landelijke gemiddelde.