Ik wil werken in de zorg

Werken bij Sjaloom Zorg betekent afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen en/of specialiseren. We zijn op zoek naar gedreven mensen die zich voor onze cliënten willen inzetten als werknemer, vrijwilliger of stagiair.

Bij ons staat de vraag van de cliënt en zijn kwaliteit van leven centraal. De mensen geven zelf aan wat zij willen. Als medewerker help je hen om op een waardevolle manier deel te nemen aan de samenleving. Het ontwikkelen en op kracht houden van een sociaal netwerk rond cliënten vormt hierbij een grote rol.

Het zorgaanbod van Sjaloom Zorg is door de gevarieerde cliëntendoelgroepen en ondersteuningsvragen zeer breed. We bieden ondersteuning op het gebied van wonen, werk en vrije tijd op 23 verschillende locaties in Goeree-Overflakkee en Zeeland. Alle zorg wordt geboden op basis van een christelijke levensvisie. Dat betekent dat niemand wordt uitgesloten. Wel wordt verwacht dat alle medewerkers de protestants-christelijke identiteit van onze organisatie respecteren en een positieve bijdrage leveren aan de instandhouding van onze cultuur.

Werken bij Sjaloom Zorg

Lees onze Privacyverklaring voor sollicitanten.

Onze vacatures

Gedragswetenschapper

Bekijk vacature
24-32 uur
Ter versterking van onze afdeling gedragswetenschappers zoeken wij een veelzijdige gedragswetenschapper m/v.

Zorgkundige specialist Smalstad XL

Bekijk vacature
8 uur
Zoek je een functie met meer verantwoordelijkheid én houd je ervan om nieuw zorgtalent op de beste manier te begeleiden? Lees dan vooral door!

Oproepkrachten of tijdelijk dienstverband

Bekijk vacature
0 uur
Houd jij niet van stilzitten? Mooi, want dan kan jij bij ons aan de slag! Sjaloom Zorg zoekt enthousiaste vakantie- en oproepkrachten die, met name in de zomerperiode, onze vaste medewerkers hun welverdiende break gunnen.

Open sollicitatie voor een vast contract (uren in overleg bespreekbaar)

Bekijk vacature
uur
Ook als er geen vacature open staat, gaan wij graag met jou in gesprek. We zijn namelijk altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste nieuwe collega's. Twijfel je of een functie bij je past? Dan kan je altijd een keertje meelopen of meer informatie vragen.

Persoonlijk begeleider Gewoon Wonen

Bekijk vacature
28 uur
Gewoon als het kan, bijzonder als het moet. Dat is de visie van Gewoon Wonen. Als woonbegeleider ga jij namens Sjaloom Zorg aan de slag bij dit ouderinitiatief in Oost-Souburg. Houd je van een kleinschalige woonvorm waar je écht een band kan opbouwen met de bewoners? Solliciteer dan vandaag nog! Twijfel je over het aantal contracturen? Daar kunnen we altijd over in gesprek.

Zorgkundig Coach / Persoonlijk begeleider

Bekijk vacature
36 uur
Net als je denkt dat de perfecte baan niet bestaat.... lees je deze vacature! Een kans om aan de slag te gaan op een locatie die werkelijk alles biedt: verschillende doelgroepen met bijhorende uitdagingen, begeleiding vanuit warmhartigheid, plus de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen omringd door betrokken collega's.

medewerker ambulant zeeland

Bekijk vacature
20 uur
Sjaloom Zorg biedt, naast 24 uurs woonbegeleiding en dagbesteding, begeleiding bij mensen thuis. Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar een nieuwe collega in Zeeland! Als ambulant begeleider ben je graag op pad en kan je snel schakelen. De zorgvragen van deze cliënten zijn namelijk heel divers en daar horen verschillende methodieken bij.

Activiteitenbegeleider

Bekijk vacature
12-16 uur
Bestenwaerd is een van onze nieuwste en grootste locaties in Dirksland. Wegens uitbreiding van onze interne dagbesteding zijn wij op zoek naar een bevlogen activiteitenbegeleider. Zorg jij met jouw enthousiasme en creatieve ideeën altijd dat cliënten het beste uit hun dag halen? Solliciteer dan zeker op deze vacature!

Beste Werkgever

Stichting Sjaloom Zorg is in 2019 bekroond met het keurmerk Beste Werkgever. Medewerkers raden Sjaloom Zorg als werkgever aan bij anderen. Hierop scoorden wij een 10,1. Het landelijk gemiddelde ligt op 2,9. Medewerkers zijn trots op hun werk: 8,4. Qua werkgeverschap behaalt Sjaloom Zorg een 7,38. Tevreden zijn over het werk (7,8), waardering door Sjaloom Zorg (7,0) en de kans om dingen te doen waar je goed in bent (7,7) zijn verder punten waarop de organisatie hoger scoort dan het landelijke gemiddelde.