Na zo’n vijftien jaar is het tijd voor een nieuwe huisstijl. Met een logo dat beter past bij deze tijd én bij Sjaloom Zorg. We nemen daarom afscheid van de ‘harde’ puntige driehoek en presenteren met trots een logo met ronde vormen en een vriendelijkere uitstraling.
De nieuwe huisstijl is ontwikkeld door communicatiebureau Impuls. Een nieuwe communicatiepartner die met een frisse blik naar onze organisatie heeft gekeken: “Door de poppetjes weg te laten, krijgt het logo ook meer eenvoud. De naam Sjaloom Zorg is vergroot en het primaire onderdeel geworden van het logo”, legt creatief directeur Edwin Bronwasser uit.
De ronde vormen van het logo sluiten veel beter aan bij onze kernwaarden liefdevol, passie en warmhartigheid. Het logo wordt dit jaar gefaseerd uitgerold. Je zal ons nieuwe logo dus op steeds meer plekken tegenkomen. We beginnen met het aanpassen van onze bussen, het logo op het hoofdkantoor, de website en e-mailhandtekeningen.
Behalve een nieuwe look-and-feel verandert er helemaal niets. Sjaloom Zorg blijft Sjaloom Zorg, met de allerbeste zorg voor onze cliënten en de allerbeste werkgever voor onze medewerkers als missie.