Stichting Sjaloom Zorg is een van de drie regiowinnaars van de Zo Werkt Het-Award (Zuid-Holland). Dat werd onlangs bekend gemaakt. Medewerkers konden hun organisatie nomineren als Hybride Werkgever van het Jaar. Honderden werknemers gaven gehoor aan deze oproep. Samen met KPN en Spryg viel Sjaloom Zorg in de regio Zuid-Holland in de prijzen.

De organisatie Zo Werkt Het richt zich op mobiliteit en flexibel werken. Daar was tijdens de coronacrisis veel aandacht voor bij Sjaloom Zorg. Zo kregen medewerkers van het centraal kantoor de mogelijkheid om thuis te werken (eventueel op flexibele werktijden) en werden hier ook de middelen beschikbaar voor gesteld. Ook handelde ICT snel om online vergaderen op een zo veilig mogelijke manier via verschillende programma’s in te stellen voor heel de organisatie.
Verder startte er voor het Team Ambulante Begeleiding een pilot, zodat zij ook op afstand ambulante cliënten beter tot dienst kunnen zijn. Zij kregen ook een speciale cursus aangeboden in online begeleiden.