OUDDORP – Zaterdag kon Corrie de Boed, locatiemanager van De Vyver, een cheque in ontvangst nemen uit handen van André Bruggeman van Schipper Accountants. Een cheque die in dit bijzondere jaar met veel dank werd ontvangen door Corrie de Boed en Jaap van Oostenbrugge van de Stichting Vrienden van Sjaloom. De cheque levert een bijdrage aan de voorgenomen overkapping van het terras.

“We zijn het hele jaar door bezig met werk voor ondernemers uit onze klantenkring en daarom wil Schipper Accountants nu aan het eind van het jaar ook iets betekenen voor deze prachtige woonvoorziening in Ouddorp”, aldus André Bruggeman die liet blijken dat het accountantskantoor het werk van SjaloomZorg een warm hart toedraagt.
Namens de bewoners en de medewerkers van De Vyver dankte Corrie de Boed hartelijk voor deze mooie gift van € 1.000,-. Een gift die bijzonder welkom is aan het eind van dit bijzondere jaar voor deze woonvoorziening. Het is jammer dat bij de overhandiging van de gift de bewoners niet aanwezig konden zijn vanwege de coronamaatregelen.

BRON: Eilandennieuws

Lees het volledige artikel in Eilandennieuws