SOMMELSDIJK – Vorige week vrijdag was er een bijzondere gebeurtenis bij Sjaloom Zorg. Rond 10 uur ’s morgens bracht een vrachtwagen een mooie tuinbank voor de bewoners van woonlocatie de Stove.

Op het eerste gezicht zul je zeggen; wat een raar moment (temperatuur zo rond het vriespunt, dus niet echt perfect weer om buiten te zitten….) om een tuinbank af te leveren. Maar voor de bewoners en medewerkers van de Stove was het een gedenkwaardige dag; precies een jaar geleden, op 15 januari 2020 overleed op 89-jarige leeftijd hun geliefde medebewoonster Incie van Gijzen. Incie heeft ruim 50 jaar bij Sjaloom Zorg mogen wonen.
De nichten van Incie, die haar altijd bezochten en liefdevol voor haar zorgden, boden op deze vrijdagmorgen, ter nagedachtenis aan Incie, een prachtige tuinbank aan. Een bank waar Incie, bij leven, ook zeker met veel plezier op zou hebben gezeten. Onder het genot van warme chocolademelk en een lekkere koek bewonderden de bewoners en medewerkers van de Stove de prachtige bank en haalden ze met elkaar herinneringen op aan Incie. De bewoners van de Stove hopen op een prachtige zomer waarin ze veel gebruik kunnen maken van ‘de bank van Incie’.

BRON: Eilandennieuws