Bijna ging het mis. Toen wethouder Bruggeman woensdag officieel de naam van het pand wilde onthullen, gebeurde er niets. Gelukkig waren Buurman & Buurman aanwezig die de redders in nood bleken te zijn.

Na de openingshandeling kregen genodigden de kans om een kijkje te nemen in de splinternieuwe appartementen van enkele bewoners. De 26 cliënten sloten de avond af met een gezamenlijk feestmaal met alle medewerkers van team De Vyver.

Morgen (donderdag 12 december) vindt de kerstviering van Sjaloom Zorg plaats in de Dorpskerk aan Weststraat 2 in Ouddorp. Het thema is heel toepasselijk en niet geheel toevallig ‘Een nieuw begin’. De inloop is vanaf 18.30 uur.

Zaterdag 14 december zet De Vyver haar deuren één dag open voor alle belangstellenden met een open dag. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom aan de Vliedberglaan 169 in Ouddorp. Tijdens de open dag worden er verschillende leuke producten verkocht, zoals fotokaarten, pepermunt en cake. Ook is er een frietkraam aanwezig. De opbrengst gaat naar de aankleding van de tuin en de aanschaf van een Belevenistafel.