Eeterij de Thoolse Brug is een van de locaties voor dagbesteding van Sjaloom Zorg en vindt plaats in een samenwerkingsverband met de eigenaar van Bowling en Eeterij de Thoolse Brug. Er vinden horeca-, productie- en schoonmaakwerkzaamheden plaats en er is ruimte voor (re)creativiteit. In Eeterij de Thoolse Brug zijn klanten welkom voor een kopje koffie of een lunch. Deze wordt verzorgd door cliënten, onder begeleiding van een activiteitenbegeleider of een horecamedewerker.

In- en exclusie dagbesteding Tholen regio B

Thoolse Brug, Hemi, samenwerking met diverse verenigingen, bedrijven en een winkel zoals, SVRZ (ouderenzorg) Concordia  (muziekvereniging). Dit alles onder de noemer Tholen Werkt.

Leeftijden cliënten

vanaf 12 jaar (de zgn naschoolse opvang, schoolvakanties en op zaterdagen) tot GEEN leeftijdsgrens

Alle deelnemers komen en nemen deel op vrijwillige basis, er is sprake van een wlz indicatie, een wmo beschikking of een stage vanuit het speciaal onderwijs.

Grondslagen

(licht) verstandelijk -, psychiatrische – , en of lichamelijke beperking of n.a.h.

Visie

Volwaardige deelname aan de samenleving. Mogelijkheden en talenten van de cliënten staan centraal. De samenwerking met en in de bedrijven maakt dat de cliënten zich volwaardig betrokken voelen. De werkplekken die gecreëerd zijn liggen hiermee soms dicht tegen de reguliere arbeidsmarkt. Er is ook ruimte voor  cliënten en vrijwilligers om aan (re)creatieve activiteiten deel te nemen.

« Terug naar locaties