“Het is niet makkelijk om te zeggen wie God voor mij is, maar ik geloof zeker. God kan je namelijk overal bij helpen. Niet alleen als je steun nodig hebt, maar hij is er ook bij de leuke dingen. Ik ben heel mijn leven al lid van de gereformeerde gemeente in Dirksland en heb hier ook in 2009 belijdenis gedaan, bij dominee Schipper.

Ik zing ook mee in het Dirkslands Mannenkoor. Dat doe ik nu vier jaar, maar ik hoop nog veel langer erbij te mogen blijven. Dan krijg je namelijk een corsage! Ik probeer sowieso volgens de richtlijnen van God te leven, maar door het zingen van lofliederen voel ik mij nog dichter bij Hem.

Vier jaar geleden ben ik in Salem komen wonen. Ik heb tot mijn 26ste bij mijn ouders gewoond, maar het zelfstandig wonen bevalt prima. Ik kan op de fiets naar mijn werk of naar mijn ouders. Ik kan niet goed omschrijven waarom, maar de christelijke achtergrond van Sjaloom Zorg vind ik wel belangrijk. Zo kan ik bijvoorbeeld Bijbelstudie volgen op Mauritshof. Dat wordt gegeven door ds. Hoolwerf uit Stellendam. Dat is echt een goede dominee, want hij legt alles goed uit en op een harstikke leuke manier. De identiteit van Sjaloom Zorg sluit gewoon goed aan op de mijne.”