Ik zoek thuis ondersteuning

Je woont zelfstandig in een eigen huis, maar merkt dat je hier en daar wel hulp en advies kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij het op tijd betalen van rekeningen, het doornemen van de post en het indelen van je dag. Deze ondersteuning aan huis wordt ‘ambulante begeleiding’ genoemd.

Individueel

De ambulant begeleider komt bij jou thuis langs. Samen met deze begeleider bekijk je wat de hulpvragen zijn en stippel je een plan uit. Sjaloom Zorg helpt jou zo om jouw zelfstandigheid te vergroten. De begeleider geeft adviezen en helpt waar nodig, zonder de regie over jouw leven over te nemen.

Gezin

Ook als gezin kan je ondersteuning krijgen van ons ambulante team. Zo kunnen we helpen bij vragen over het opvoeden van kinderen met een beperking. Ben je een ouder met een beperking, dan kan onze begeleider jou ook helpen.

Jeugd/jongvolwassenen

Sjaloom Zorg biedt ondersteuning aan mensen met een beperking van alle leeftijden. Speciale aandacht is hierbij voor jongeren onder de achttien en jongvolwassenen (18+). Zaken als het volgen van een weekstructuur en werken aan een mooie toekomst zijn voor deze doelgroep ontzettend belangrijk. Onze ambulante begeleider helpt je om alles in je leven op de rit te zetten én te houden.

Meer weten over onze ambulante begeleiding? Bel dan naar het hoofdkantoor van Sjaloom Zorg, T. 0187-609400 of stuur een mailtje naar info@sjaloomzorg.nl