MENU
MENU SLUITEN

Sjaloom Zorg biedt begeleiding en ondersteuning aan mensen met een beperking in de thuissituatie. Dat heet ambulante begeleiding. Deze mensen wonen nog bij hun ouder(s) of ze wonen zelfstandig en hebben op bepaalde momenten begeleiding en/of ondersteuning nodig. Vanuit Sjaloom Zorg komt een ambulante begeleider op bezoek om concrete doelen en begeleidingsafspraken te maken. Deze doelen en afspraken zijn bijvoorbeeld van toepassing op het onderhouden van contacten en het opbouwen van een sociaal netwerk, hulp bij de financiële administratie, structuur aanbrengen in het dagelijks leven en in de huishouding. Ook kan de ondersteuning betrekking hebben op wonen, werk, vrijetijdsbesteding, gezondheid en veiligheid.

Een belangrijk aspect binnen de ambulante begeleiding is dat Sjaloom Zorg haar cliënten niet ontzorgt. Sjaloom Zorg begeleidt de cliënten, zodat zij voor zichzelf kunnen zorgen en volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving.

We kunnen ondersteunen bij het aanvragen van de financiering van zorg of dagbesteding.

Sjaloom Zorg biedt ambulante begeleiding in al onze regio’s (Middelharnis, Den Bommel/Tholen, Melissant, Ouddorp en Kapelle). Dit komt er in het kort op neer dat we ambulante begeleiding bieden in de kernen:

  • Goeree-Overflakkee
  • Tholen en omstreken
  • Kapelle en omstreken
  • Klein deel West Brabant (Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Moerdijk, Willemstad)
Tekstgrootte AAAA

Vragen?

Tel. 0187 - 609 400

Zorg aanvragen?

Via ons 3-stappenplan

Informatie over onze organisatie?

Kijk op 'Sjaloom Zorg - Alles over onze organisatie'